3 kafijas receptes, kas jāzina arī Tev

kafijaKafija ir daudzu iecienīts dzēriens – iespējams, tieši tādēļ tam ir tik daudz variāciju. Ikviens, šķiet, zina, kas ir Caffe Latte, Capuccino un Espresso, un katram kafijas cienītājam ir savs mīļākais kafijas pagatavošanas veids. Taču ar to ceļojums kafijas pasaulē nebūt nebeidzas. Turpinājumā dažas vienkāršas receptes, kas palīdzēs izbaudīt jaunas garšas nianses.

Kanēļa virpulis

Viens no veidiem, kā bagātināt kafijas garšu un aromātu, ir pievienot tai mazliet kanēļa. Pirms dzēriena pagatavošanas pievienojiet kafijai šķipsnu kanēļa un, kad kafija ir gatava, pievienojiet vēl mazliet. Ja vēl kafiju papildināsiet ar pienu un brūno cukuru, iegūsiet dzērienu, ko vēlēsieties baudīt vēl un vēl.

Kafija ar sojas pienu un medu

Kafija ar sojas pienu un medu noteikti ir izmēģināšanas vērta! Sojas piena konsistence ir atšķirīga no parastā piena, savukārt medus dod saldu uzmundrinājuma devu, kopā veidojot bagātīgu garšas buķeti.

Pagatavojiet kafiju, pievienojiet pienu un tējkaroti medus, un maisiet līdz brīdim, kad viss ir labi sajaucies un medus ir izkusis. Paņemiet savu iemīļoto kafijas krūzi un pagatavojiet šo vilinošu dzērienu jau šodien – Jūs noteikti tajā iemīlēsieties!

Kakao kafija

Kuram gan negaršo karsta šokolāde? Tas ir viens no aukstā laika TOP dzērieniem, jo ļauj justies omulīgi gan telpās, gan ārpus tām. Taču kakao un kafija var kļūt par lielisku duetu.

Arī šī kafijas recepte ir ļoti vienkārša – viss, kas Jums jādara, ir jāpievieno mazliet kakao pulvera svaigi maltai kafijai. Jūs pamanīsiet šokolādes bagātību, kas lieliski sajauksies ar kafijas smaržu, radot perfektu kombināciju. Šis dzēriens lieliski piestāvēs omulīgam vakaram pie kamīna vai brīžiem, kad nepieciešams neliela uzmundrinājuma deva.

Kafija ir viens no tiem dzērieniem, kas nevar apnikt – tam ir tik daudz pagatavošanas iespēju! Svaigi maltu kafiju var papildināt ar visdažādākajām piedevām, pasniedzot to siltā vai aukstā veidā. Nebaidieties eksperimentēt un izbaudīt neaizmirstamu piedzīvojumu, ko sniedz aromātiska kafijas tase.